No items found.

nl

Audiovisueel

Afspraak maken

Audiovisueel

Muziek en video spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Maestr integreert hoogwaardige audiovisuele oplossingen in residentiële en kantooromgeving. Met onze systemen zorgen we dat alle toepassingen precies aansluiten bij uw wensen. U heeft uw streamingsdiensten onder handbereik en kijkt en luistert in elke ruimte op de manier die bij u past. Voor de woonkamer heeft u waarschijnlijk andere wensen dan voor de badkamer, zo ook voor de wachtkamer in uw kantooromgeving. U wilt het geheel met één systeem bedienen. Maestr is gespecialiseerd in de integratie en positie van alle elementen. Uw audiovisuele systeem gaat naadloos op in de omgeving, zichtbaar én onzichtbaar.

Ongeëvenaard geluid

Met de oplossingen van Maestr bepaalt u centraal en draadloos welke muziek u waar en op welk volume afspeelt. Onze aanpak en de kwaliteit van de elementen garanderen een onovertroffen geluidsbeleving. Vooraf en bij de definitieve plaatsing testen we het geluid en de akoestiek. Deze akoestiek is niet te onderschatten, het kan tot 50% impact hebben op de geluidsbeleving en geluidskwaliteit in de ruimte. Maestr beschikt over de mogelijkheden om akoestische kalibratiemetingen uit te voeren en regelen het systeem optimaal in.

Onzichtbare oplossingen

Maestr plaatst uw scherm of televisie onzichtbaar als u dat wilt. U haalt het scherm tevoorschijn met een druk op knop, uit de muur, vloer of plafond, er zijn legio oplossingen voorhanden. Luidsprekers verbergen wij volledig met inwall- of inceiling speakers, of zelfs met weggestucte luidsprekers. Speakers onzichtbaar geïntegreerd achter een met leer of stof beklede muur? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Thuisbioscoop

Steeds meer mensen kiezen voor een thuisbioscoop, een home cinema. Terecht, want de beleving is geweldig en deze functie is hiermee in de woonkamer niet meer nodig. Het inrichten van een home cinema is een specifieke discipline binnen audiovisuele systemen. Maestr heeft deze discipline in huis. We hebben de kennis en de apparatuur om uw home cinema volledig naar uw behoefte in te richten. De opstelling van de elementen vraagt specialistische aandacht. De eisen, wensen en de kenmerken van de ruimte bepalen de mogelijkheden. We adviseren over het soort scherm, akoestiek, de schermgrootte, verlichting en de geluidselementen. Maestr ontwerpt op voorhand een simulatie. Na de plaatsing stellen wij de apparatuur in specifiek af op de ruimte en de gewenste beleving. U geniet in uw home cinema van het beste beeld en ongeëvenaard geluid. Wij ontwierpen en plaatsten diverse home cinema’s, vraag gerust naar referenties of kom langs voor een demonstratie.

pdf
Afspraak maken