No items found.

nl

Maestr Powered Energy

Afspraak maken

Maestr Powered Energy (MPE)

 

Ons doel is helder: we willen u graag adviseren, hoogwaardige energie management oplossingen leveren en deze vakkundig installeren. Wij geloven in duurzame en slimme toepassingen die uw energieverbruik optimaliseren en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Met dit doel voor ogen hebben we een unieke propositie voor de markt ontwikkeld, genaamd Maestr Powered Energie (MPE).  

MPE biedt een solide combinatie van degelijke en innovatieve producten en software, die naadloos communiceren om de meest efficiënte en effectieve energie-oplossing voor uw woning of bedrijfspand te realiseren. En dit alles gebeurt volledig automatisch, zonder dat u er zelf naar hoeft om te kijken! U krijgt zowel inzicht als controle, zonder dat het u tijd en moeitekost. Het unieke karakter is meerledig, ondergaand drie sterke én onderscheidende voordelen:

  1. Dynamische EPEX energietarieven worden volautomatisch geïntegreerd in ons systeem. Dit houdt in dat wanneer u een dynamisch energiecontract bij één van de vele energieleveranciers (ondermeerANWB, Eneco etc.) afsluit, dit volautomatisch geïntegreerd is in ons systeem. Dit betekent simpelweg dat het systeem slim gebruik maakt van de eigenschappen van deze energiecontracten, waarbij de prijzen per uur elke dag veranderen. Het systeem weet precies wanneer het het beste is om energie te kopen, zodat je kosten kunt besparen.
  2. MPE is ingeregeld op maximale zelfvoorzienendheid, oftewel autarkie, zodat u minimaal afhankelijk bent van het stroomnet. Het stroomnet wordt daarmee minimaal belast, resulterend in minimale CO2 uitstoot, met als bonus absoluut minimale verbruikskosten. Een boute stelling, echter volledig onderbouwd én geconcludeerd uit de praktijk.
  3. MPE heeft standaard (!) de mogelijkheid tot integratie met én aansturing van andere elektrische apparaten, als warmtepompen, airco’s, buffer & boilervaten. Deze integratie maakt een maximale efficiëntie mogelijk. De voorbeelden zijn eindeloos, we noemen er twee: het laten voorverwarmen van boilervat op énkel zelf-opgewekte zonnestroom, of de warmtepomp enkel op de meest gunstige energietarieven laten werken.

In pdf-bestand treft u onze brochure aan, zodat u de werking en voordelen van ons MPE systeem in alle rust kunt doornemen.

Bent u klaar voor de volgende stap en wilt u de actuele pakketprijzen inzichtelijk hebben? Vul dan ondergaande gegevens in en u krijgt deze automatisch per mail toegezonden.

pdf
Afspraak maken