Projecten

een greep uit de de door ons gerealiseerde projecten

Afspraak maken
Project:

Buitenhuis Groene Hart

Een buitenhuis welke deels ín een dijk ontworpen is, je komt het niet elke dag tegen. Het ontwerp van Mirck Architecture is zeer goed doordacht, optimaal gebruik makend van natuurlijk lichtinval en ideale zichtlijnen naar de prachtige natuur.
Bekijk project
Project:

Keizersgracht

Een hoogwaardige renovatie van een monumentaal grachtenpand naar hedendaagse standaarden. Naar ontwerp van Heyligers Architecten heeft de woning een schitterende metamorfose ondergaan, en dat op een nog mooiere locatie met prachtige vergezichten.
Bekijk project
Project:

Wenum Wiesel

Een nieuwbouwproject waarbij alle disciplines samenkomen. Een naar ontwerp van Maas Architecten prachtige villa, inclusief paardenstal en garage met autolift. Maestr heeft de eindverantwoording gehad voor alle elektrotechnische aspecten binnen dit project.
Bekijk project
Project:

De Hooch

Project De Hooch te Amsterdam. 28 hoogwaardige appartementen nabij het museumplein, inclusief parkeergarage: fenomenaal. Naar ontwerp van MVSA architects, in samenwerking met projectontwikkelaren KondorWessels vastgoed en Steenvastgoed. Maestr is verantwoordelijk geweest voor de KNX installatie van alle appartementen
Bekijk project
Project:

Penthouse Damrak

Aan het Rokin in Amsterdam zorgde Maestr in samenwerking met architect Cris van Amsterdam voor de naadloze integratie van diverse elektra & audiovisuele systemen.
Bekijk project
Project:

Depot Zuid

Architect Prast&hooft heeft voor dit vooraanstaand project werkelijk alle registers opengetrokken: een in Amsterdam Zuid gesitueerd appartement met bijna 5 meter hoge plafonds, niet alledaags!
Bekijk project
Project:

Restaurant C

Een niet-standaard project in opdracht van Sonos Nederland: de integratie van meer dan 60 Sonos speakers in een restaurant. Alle registers zijn hiervoor opengetrokken: denk bijvoorbeeld aan Sonos subwoofers hangend aan het plafond, of een array van Sonos speakers als een concert-setup. Heerlijk om out-of-the-box creatief mee te denken.
Bekijk project
Project:

't Gooi

Een keltisch ontwerp van Van Egmond Architecten op een schitterende locatie in 't Gooi. Speciale aandacht in dit nieuwbouwproject gaat uit naar de kelder, waar een hoogwaardige thuisbioscoop is geïntegreerd.
Bekijk project
Project:

Maestr Studio

Onze eigen studio is ingericht met vele toepassingen voor zowel huisdomotica als zakelijke oplossingen.
Bekijk project
Project:

Café American Hampshire

Het iconische Café American aan het Amsterdamse Leidseplein, een renovatie naar oorspronkelijke Art Deco-stijl uit de jaren twintig. Maestr heeft de coördinatie van de elektrotechnische en audiovisuele systemen onder hoede genomen.
Bekijk project
No items found.