Energie opslag en meer

De mogelijkheden om energie op te wekken én op te slaan bij uw woning of bedrijfspand op te slaan zijn steeds groter. Hiermee heeft u regie over de stroom die u opwekt. Energie opslaan is een toekomstbestendige en kostenbesparende oplossing. Energie opslaan is duurzaam. U bent verzekerd van stroom tijdens piekmomenten. En u kunt uw opgewekte energie op de meest kostenefficiënte manier benutten.

Dirigent van uw eigen energie

Maestr plaatst een compacte en veilige batterij bij u thuis, of bij uw bedrijfspand. Deze batterij heeft een groot opslagvermogen. De energie die u zelf opwekt met uw zonnepanelen slaat u hierin op. Uw domotica-systeem berekent wat de meest gunstige manier is om de energie in te zetten: zelf gebruiken, terug leveren, of opslaan voor later. U bepaalt uw voorkeuren, het systeem ondersteunt. Zo benut u de energie die u met uw zonnepanelen opwekt op de meest efficiënte manier. Het is ook mogelijk om energie van het net op te slaan in uw accusysteem.

Energiemanagementsystemen

Met domotica bent u in staat om de energie die u opwekt en verbruikt zo optimaal mogelijk te beheren. Welke patronen zijn er in uw huidige energieconsumptie en hoe gaat u hier efficiënt mee om? Hoe benut u de weersverwachting om uw energieopslag te beheren? Wanneer laadt u de auto op? Met domotica voegen we logica toe. We zijn staat om de opslag en het verbruik van energie te optimaliseren.  

Afspraak maken

Projecten: 

Energy

No items found.