No items found.

nl

Maestr, uw betrouwbare partner voor duurzame energieoplossingen

Bij Maestr begrijpen we dat energie een onmisbare bron is in ons dagelijks leven. Feitelijk weten we niet anders; onze achtergrond in enerzijds gedegen ervaring in elektrotechniek, anderzijds de expertise in domotica en gebouwbeheerssystemen, maakt de ideale combinatie. Daarom streven we ernaar om aan uw energiebehoeften te voldoen met hoogwaardige, milieuvriendelijke en toekomstgerichte oplossingen. Of u nu uw ecologische voetafdruk wilt verkleinen, uw energierekening wilt verlagen of simpelweg wilt profiteren van de voordelen van duurzame energie, wij hebben de expertise en de producten om u te helpen.

Zonnepanelen

Ontdek de onuitputtelijke kracht van de zon. Met onze hoogwaardige zonnepanelen kunt u de energie van de zon vastleggen en omzetten in schone elektriciteit voor uw woning of bedrijf. Niet alleen verlaagt u hiermee uw energiekosten, maar u draagt ook bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Onze deskundige team staat voor u klaar om u te begeleiden bij het selecteren en installeren van het juiste zonnepanelensysteem dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Batterijopslag

Optimaal gebruikmaken van uw zonne-energie én efficiënt gebruikmaken van de huidige energietarieven. Onze geavanceerde batterijopslagsystemen stellen u in staat om overtollige energie die uw zonnepanelen overdag produceren, op te slaan voor later gebruik. Hierdoor kunt u zelfs wanneer de zon niet schijnt profiteren van uw eigen groene energie. Met onze batterijopslagoplossingen vermindert u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, maximaliseert u uw energiebesparingen en heeft u een betrouwbare stroomvoorziening, zelfs tijdens stroomuitval. U wilt handelen met energie? Of u wilt uw netaansluiting verlichten? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden met een batterijopstagsysteem!

Elektrische opladers

Ontdek de toekomst van mobiliteit met Maestr, waar we hoogwaardige elektrische opladers aanbieden voor thuis of op het werk. Onze oplaadoplossingen zorgen voor snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor u moeiteloos uw elektrische auto kunt opladen terwijl u rust, werkt of boodschappen doet. Geniet van emissievrij rijden en met ons uitgebreide assortiment aan oplaadpunten zorgen we ervoor dat uw elektrische voertuig altijd klaar is voor de volgende rit.

Ook bidirectioneel laden behoort tot de mogelijkheden, waarmee u niet alleen uw elektrische voertuig kunt opladen, maar ook energie kunt terugleveren aan uw pand of elektriciteitsnet. Dit opent nieuwe mogelijkheden, zoals het gebruik van uw voertuig als een energieopslagsysteem om uw huis of bedrijf van stroom te voorzien tijdens piekuren of stroomuitval. Bidirectioneel laden draagt bij aan een veerkrachtiger en intelligenter energienetwerk, zowel thuis als zakelijk. Stap in de toekomst van mobiliteit met Maestr en ervaar de kracht van elektrisch rijden.

Dynamische energietarieven

Optimaliseer uw energieverbruik en besparingen. Maestr speelt in op dynamische energietarieven die fluctueren op basis van de vraag en het aanbod van elektriciteit. Door slim gebruik te maken van deze tarieven kunt u uw energieverbruik afstemmen op de momenten waarop de energieprijzen het gunstigst zijn. Hiermee maximaliseert u uw besparingen en draagt u bij aan een efficiënter energienetwerk.

Energie Management Systemen (EMS)

Optimaliseer uw energieverbruik en besparingen met slimme controle. Bij Maestr bieden we geavanceerde Energie Management Systemen die u in staat stellen om uw energieverbruik efficiënt te beheren en te optimaliseren. Dit kunnen we desgewenst koppelen met een KNX domotica systeem, wat één centraal geheel creëert rondom uw woning of bedrijfspand. Met een EMS kunt u uw energiebronnen en apparaten intelligent beheren, zodat u de maximale voordelen haalt uit uw zonnepanelen, batterijopslag, elektrische opladers én het energienet. Monitor uw energieverbruik, stel doelen in, en laat het EMS automatisch aanpassingen doen om uw energie-efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen.

Bij Maestr geloven we dat duurzame energie voor iedereen de juiste stap in de toekomst is. We streven ernaar om hoogwaardige producten en professionele service te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en budget. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw duurzame energiereis.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Maestr u kan helpen bij het realiseren van een groenere toekomst.

pdf
Afspraak maken