No items found.

nl

Domotica

Moderne domotica-technologie biedt ongekende mogelijkheden op het vlak van energie, verlichting, klimaatbeheersing, audio, video, beveiliging en veel meer. Domotica noemen we ook wel ‘smart home technologie’, gebouwbeheersystemen of huisautomatisering. Wij zorgen voor een soepel samenspel van slimme techniek die u eenvoudig bedient. U bent de dirigent van uw eigen leefomgeving, de maestro, een knipoog en verwijzing naar onze bedrijfsnaam. Domotica betekent dat verschillende functionaliteiten van een pand zijn geïntegreerd. Deze functionaliteiten zijn operationeel binnen één systeem en ondernemen binnen dat systeem geautomatiseerde acties. Uw energiemanagement, verlichting, klimaatbeheersing,  audiovisuele systemen zijn geautomatiseerd en perfect op elkaar afgestemd.

Energiemanagementsystemen

Met domotica bent u in staat om de energie die u opwekt en verbruikt zo optimaal mogelijk te beheren. U wekt energie op met zonnepanelen, u slaat het op in uw auto of accu en u verbruikt het in uw huis of bedrijfspand. Welke patronen zijn er in uw huidige energieconsumptie en hoe gaat u hier efficiënt mee om? Hoe benut u de weersverwachting om uw energieopslag te beheren? Wanneer laadt u de auto op? Wat gebeurt er bij stroomuitval? Met domotica voegen we logica toe. We zijn in staat om de opslag en het verbruik van energie te optimaliseren.

Privacy geborgd

Maestr houdt rekening met uw privacy en creëert een gesloten domoticasysteem voor uw woning. U bedient alle functies centraal en draadloos met smartphone, tablet of via vaste locaties aan de muur. We creëren een beveiligde 'secure' omgeving volgens de laatste standaarden. Middels onze onderhoudscontracten zorgen voor een up-to-date systeem, zodat verrassingen voorkomen kunnen worden.

Deskundige begeleiding

Maestr voorziet nieuwbouwprojecten, individuele woningen, kantoorgebouwen en andere projecten van hoogwaardige domotica. Klanten waarderen onze betrouwbare en nuchtere aanpak. Ongeacht het project maakt Maestr de vertaalslag van uw wensen naar de mogelijkheden. Wij adviseren en zorgen in overleg met u voor het ontwerp, de aansturing, de coördinatie, de technische uitvoering en begeleiding van het totale traject. Bij ons kunt u terecht voor het volledige proces vanaf het initieel ontwerp, tot en met installatie en onderhoud. Alle benodigde disciplines hebben wij in eigen huis.

pdf
Afspraak maken