No items found.

nl

Verlichting

Afspraak maken

Verlichting

Licht is uitermate bepalend voor de aangename beleving in een ruimte. Licht creëert sfeer en een fijne leef- omgeving. Licht creëert een functionele en prettige werkomgeving.  Licht legt accenten op architectonische aspecten. Een goed doordacht lichtplan, gecombineerd met de juiste selectie van lichtarmaturen zorgt voor een een optimaal eindresultaat.

Een doordacht visueel ontwerp

Maestr heeft alle kennis en expertise in huis om een gedegen lichtplan te maken. Uw eisen en wensen staan hierbij voorop. Wij weten welk effect licht heeft en welke lichtsoorten belangrijk zijn in een ruimte. We adviseren u gericht en houden in het visuele ontwerp rekening met de stijl van het pand en de functie en uitstraling van de diverse ruimten. De juist mate van creativiteit binnen een lichtplan zorgt nét dat beetje extra. Speciale aandacht wordt gegeven aan uw kantoor of werkplekomgeving. Met de correcte verlichting is wetenschappelijk aangetoond dat effectiviteit verhoogd en vermoeidheid gereduceerd wordt, niet te onderschatten aspecten. Maestr heeft de kennis in huis om een goed doordacht visueel ontwerp te realiseren.

Een compleet technisch plan

Naast het visuele ontwerp is een doordacht technisch ontwerp essentieel. Welke groeperingen zijn nodig? Welke lichtscènes zijn gewenst? Welke drivers kiezen we? Welke gradenbogen zijn ideaal binnen de gewenste toepassing? Wij houden rekening met de mogelijkheden én de beperkingen. Maestr combineert een doordacht visueel lichtontwerp met een compleet technisch plan.

pdf
Afspraak maken