No items found.

nl

Beveiliging

Afspraak maken

Beveiligingsinstallatie

Welke mate van beveiliging heeft u nodig? Dat is de kernvraag bij de aanschaf van uw beveiligingssysteem. Wat wilt u beschermen? Welke risico’s zijn er en hoe groot is de kans dat ze optreden? Dit bepaalt welke beveiligingselementen we integreren in uw domotica-systeem. We nemen uw eisen en wensen door en bespreken alle opties. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak. Elk project is bij Maestr maatwerk. Beveiliging werkt preventief: het voorkomt risico’s. En het werkt correctief. Als er toch iets gebeurt, kunt u de schade beperken. Maestr is thuis in het volledige spectrum van beveiligingsmogelijkheden.

Afgestemd beveiligingssysteem

De beveiliging is geïntegreerd in uw domotica-systeem. Maestr stemt af met elke betrokken discipline. We zorgen dat de beveiligingselementen in uw domotica-systeem in overeenstemming zijn met andere bouwkundige maatregelen die u neemt om uw pand te beveiligen. Bouwkundige en geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen komen samen in één plan.

Direct de juiste actie

Met camera’s en sensoren signaleert u incidenten tijdig. Een ongewenste bezoeker, rookontwikkeling, glasschade. U krijgt desgewenst een melding en u volgt ontwikkelingen rondom uw pand real-time op uw smartphone. Het is systeem kan specifieke objecten of gezichten herkennen. We richten het systeem zo in dat het direct de juiste actie onderneemt. Denk aan het inschakelen van de sprinklerinstallatie, het uitlichten van het gehele terrein, inschakelen van alle binnenverlichting of het bellen van de hulpdiensten. Maestr verzorgt uw oplossingen voor onder andere toegangscontroles, brandmeldinstallaties en inbraakbeveiliging.

Wat heeft u nodig?

U heeft eisen, wensen en een beeld van wat u wilt en nodig heeft. Wij verkennen uw beeld, we inventariseren uw behoeftes en adviseren u over wat bij uw specifieke situatie past. Uw beveiligingskeuzes integreren we in het domotica-systeem. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden. Ons beveiligingsontwerp is functioneel, esthetisch passend en geïntegreerd in uw leefomgeving. Het is technisch doordacht, eenvoudig bedienbaar en compleet.

pdf
Afspraak maken