No items found.

nl

E-installaties

Afspraak maken

Elektrotechnische installaties: een specialistische discipline in eigen huis

Maestr heeft elektrotechniek als aparte discipline in eigen huis. Naast engineering en programmatie van uw E-installaties, kunnen wij de volledige installatie aanleggen en onderhouden. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en betrouwbaar aanleggen van uw installaties. Dat doen we zorgvuldig en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Advies

We geven u ook op elektrotechnisch gebied advies over oplossingen, over mogelijke combinaties van systemen en over verschillende opties. Uw eisen en wensen en de mogelijkheden staan hierbij centraal. Een nuchtere aanpak, met kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Dat kenmerkt Maestr. Wij verzorgen complexe maatwerkinstallaties en meer eenvoudige elektrotechnische oplossingen. Onze goed opgeleide en gecertificeerde monteurs hebben elk hun eigen specialisme.

Zorgvuldig, veilig en betrouwbaar

Elektrotechniek is een veelzijdige discipline. Het is een belangrijke factor in het gehele bouwproces. Onder elektrotechniek valt het installeren van licht- en krachtinstallaties, meet- en regelinstallaties en ook verdeelinrichtingen, intercom- en beveiligingssystemen. En natuurlijk gebouwautomatisering en domotica. De eisen vanuit de overheid en vanuit opdrachtgevers aan elektrotechnische installaties zijn steeds hoger. Het gaat om eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, automatisering etc. Bij Maestr kennen we de nieuwste kwaliteitseisen. We werken veilig, zorgvuldig en volgens gecontroleerde procedures. Als specialist in elektrotechniek leggen we uw installatie gedegen en betrouwbaar aan.

pdf
Afspraak maken